​Utilaje profesionale restaurant – cuptor pizza - performanta accesibila profesionistilor

Unul dintre cele mai cunoscute, aromate si variate preparate la nivel european, ce a cunoscut un succes fabulos si in culturi precum cea americana si cea australiana, pizza este un deliciu culinar pe care multe restaurante il ofera clientilor lor.

Constand in calitatea blatului, mixul de condimente si proportiile de ingrediente realizate in cea mai inspirata maniera, gustul memorabil al unei pizza este dat si de calitatea coacerii de modalitatea in care caldura distribuita perfect cuprinde ingredientele si le transforma in acel tot unitar menit sa creeze acea explozie de gusturi si arome, mai exact in calitatea si performanta data de un cuptor pizza de exceptie.

Pentru ca ne-am specializat in oferirea celor mai accesibile utilaje profesionale restaurant, pentru ca suntem experti in oferirea celor mai profitabile maniere de dotare a bucatariilor profesionale, punem la dispozitia clientilor nostri o gama bogata si performanta de cuptoare pizza realizate pentru a sustine succesul bucatariilor profesionale.

Unul dintre modelele cu performanta maxima pe care Lancom – magazin online de utilaje profesionale restaurant il pune la dispozitia clientilor sai este cuptor electric pizza cu 2 camere.

Cu o capacitate de 12 pizza, un regim de temperatura intr-un interval cuprins intre 50 si 500C si o puetre de 18kW/380V, acest cuptor pizza este alegerea ce te va ajuta sa le oferi clientilor una dintre cele mai gustoase preparate specific italienesti.

Pentru aceia dintre profesionisti care isi doresc un cuptor pizza mai mic, cu un regim de caldura ce poate sa atinga 350C si o putere de 2.4kW, magazinul nostru a pregatit cuptor electric pizza 2 pizza ø 40 cm.

 

cuptor profesional pizza

Indiferent ca iti doresti utilaje profesionale restaurant cu o capacitate mare de productie sau ca preferi utilaje mai mici, destinate productiei mai reduse, Lancom este locul in care calitatea, preturile accesibile si performanta se intalnesc pentru a-ti pune la dispozitie oferte ideale pentru dotarea bucatariilor profesionale, oferte menite sa iti garanteze succesul si sa iti creeze renumele de bucatarie premium, pe care ti-l doresti.