PUNGI VIDAT NETEDE 15X20 CM, GROSIME 80 MICRONI, 100 BUC - Detalii
Pungile de vidat netede 15x20 cm, cu grosimea de 80 microni, sunt ideale pentru ambalarea alimentelor sau a altor produse sensibile la aer și umiditate. Aceste pungi sunt rezistente și oferă o protecție excelentă, menținând prospețimea și calitatea produselor pentru o perioadă mai lungă de timp. Cu o grosime de 80 microni, ele sunt destinate să reziste la utilizarea frecventă și să asigure o etanșare eficientă atunci când sunt utilizate cu aparate de vidat.
Pungile de vidat sunt folosite pentru ambalarea și protejarea alimentelor sau altor produse sensibile la umiditate și aer. Aceste pungi sunt ideale pentru a prelungi durata de valabilitate a alimentelor, protejându-le de oxidare, îngheț și pierderea aromei. De asemenea, sunt perfect compatibile cu aparatele de vidat, care elimină aerul din pungi, asigurând o etanșare perfectă.
Se pot folosi si vida doar cu aparatul de vidat cu camera!

Nu se pot folosi la aparatele de vidat care videaza cu punga în exteriorul aparatului!

Specificatii:
Nu se pot utiliza la masinile de vidat fara camera. Nu se pot folosi la aparatele de vidat care videaza cu punga în exteriorul aparatului!
Se pot folosi si vida doar cu aparatul de vidat cu camera!
- Dimensiuni: 15x20 cm
- Grosime totala: 80 μm
- Punga multistrat, cu bariera, destinata ambalarii in vid (carne, peste, branza, mezeluri etc).
- ISO 4593:1993
- Toleranta grosime: ±10%
- Rezistenta la tractiune: pe lungime 45 N/mm², pe diagonala 40 N/mm²
- CSN EN ISO 527-3
- Elongatie relativa la punctul derupere: pe lungime 90%, pe diagonala 75%
- Coeziunea straturilor: N/15mm 1,4 CSN 77 1313
- Coeficient maxim de frecare: PE/PE 0,5, PA/PE 0,6, CSN EN ISO 8259 150 mm/min
- Permeabilitatea maxima la vaporii de apa g/m²*d¹ 1,0, ISO 1516-1:2003 38ºC, 90%RV
- Greutate: Kg/m² 0,085, PND 72-360-05čl.
- Toleranta greutate: ±10 %
- Rezistenta: 15 N/15mm, TE 4520-05
- Interval de sudare termica: 125-180ºC
- Pungile pot fi utilizate la o temperatura maxima de 100 grade Celsius
- Gatirea sous-vide poate fi realizata pentru un interval de maxim 2 ore
- Intervalul de temperatura recomandat pentru stocarea acestora este +10°C si +25°C, cu evitarea contactului direct cu razele soarelui si a substantelor chimice
- Tara de provenienta: Romania
Detalii tehnice
Numar bucati/Set:
100 buc/set
PUNGI VIDAT NETEDE 15X20 CM, GROSIME 80 MICRONI, 100 BUC - Beneficiază de echipamente HoReCa destinate unei game variate de utilizări!