​Alege tigai basculante, echipamente pentru bucatarie calda eficiente si performante

Mereu atenti la nevoile clientilor sai, furnizori de servicii de alimentatie publica, Lancom si-a imbogatit inventarul de produse in mod constant, avand, in acest fel, posibilitatea sa satisfaca toate cerintele formulate de profesionisti.

De la echipamente pentru bucatarie calda, unitati frigorifice, mobilier din inox si fantani de ciocolata, inventarul nostru iti asigura intreg necesarul pentru dotarea unei bucatarii profesionale.

Indreptandu-ne atentia catre cerintele formulate de catre clientii nostri in domeniul echipamentelor pentru bucatarie calda, in magazinul nostru online de echipamente HoReCa, poti gasi o gama completa si performanta de tigai basculante, masini de gatit, marmite, friteuze si multe altele.

Dedicate atat bucatariilor de dimensiuni foarte mari: bucatarii care deservesc spitale, cantine, penitenciare, operatori de banqueting, dar si celor cu dimensiuni ceva mai reduse: hoteluri, restaurante mari, gradinite etc, utilele tigai basculante sunt unele dintre echipamentele ce cunosc o puternica apreciere in randul specialistilor.

In acest context, magazinul nostru online de echipamente HoReCa, asigura o completa si complexa oferta de tigai basculante performante.

Tigai basculante, bucatarie calda, echipamente HoReCa, echipamente pentru bucatarie calda

Fie ca vrei sa iti dotezi bucataria cu tigai basculante electrice sau tigai basculante pe gaz, in magazinul nostru online de echipamente HoReCa, vei gasi ceea ce cauti.

Aceste versatile echipamente pentru bucatarie calda pot indeplini cu succes mai multe functii de preparare: prajire, innabusire, frigere, brezare, fierbere, aburire, coacere. De asemenea, acestea pot fi utilizate pentru prepararea unui singur produs in mai multe etape: frigerea carnii la o temperatura constanta, proces ce se realizeaza cu capacul tigaii deschis, iar apoi dupa adaugarea apei si diminuarea temperaturii se trece la prepararea finala, proces ce se realizeaza cu capacul inchis. Aceste ofertante echipamente iti permit sa realizezi si fierberea perfecta a supelor si ciorbelor, avand optiuni multiple de setare a temperaturii.

Bascularea este una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui echipament pentru bucatariile profesionale. Utilitatea bascularii este evidenta atat la momentul in care trebuie sa fie indepartat preparatul, cart si la momentul igienizatii echipamentului.

Daca vrei sa iti dotezi bucataria cu unele dintre cele mai performante utilaje si accesorii, vino in magazinul nostru online – lancom.ro