​Cum sa iti alegi cel mai potrivit furnizor de utilaje restaurant?

Planul de afaceri este perfect realizat, ai siguranta financiara de care ai nevoie, ai chiar si un spatiu perfect. Cum faci sa iti poti achizitiona cele mai eficiente si performante utilaje pentru restaurant? Exista o multitudine de echipamente si dotari pe care trebuie sa le ai, toate necesare chiar din ziua lansarii, dar nu ai vrea nici sa faci cea mai mare investitie posibila…

Solutia pentru toate aceste dileme si ingrijorari cu care te confrunti este una simpla: gaseste un furnizor de utilaje restaurant profesionist, apt sa iti ofere exact ceea ce iti doresti.

Pentru ca inflatia de furnizori de echipamente si utilaje restaurant este destul de mare, este important sa il gasesti pe cel care se potriveste perfect nevoilor tale, iar pentru a obtine acest rezultat, este important sa ai in vedere cateva criterii:

Alege un furnizor care sa iti poata oferi consultanta de specialitate

Daca esti nou in aceasta industrie sau daca te-ai decis sa dechizi un restaurant cu un specific total diferit fata de cel pe care deja il detii, este important sa poti primi sfaturi profesioniste de la o persoana ce stapaneste domeniu. Acesta iti poate face o lista completa de utilaje si echipamente ce iti sunt necesare si te poate indruma spre cele mai potrivite necesitatilor si bugetului tau.

furnizor echipamente restaurant

Nu te lasa fascinat de complexitatea ofertei prezentate, verifica stocurile disponibile

Este foarte important ca dupa ce ai facut lista de necesar sa te asiguri ca te poti baza pe livrarea in timp util a utilajelor achizitionate. Daca furnizorul de utilaje restaurant nu are ceea ce iti este necesar pe stoc, cu siguranta nu iti poti pune afacerea pe pauza, asteptand ca acesta sa il achizitioneze la randul sau. Intereseaza-te in legatura cu stocurile disponibile si asigura-te ca nu te trezesti in ziua deschiderii restaurantului ca nu au fost livrate farfuriile, dozatoarele, masina de gatit sau frigiderul comandat.

Fii atent la reputatie

Industria alimentara, in special restaurantele se impun pe piata datorita reputatiei. Nu alege un furnizor care nu are o reputatie bune. Acestia pot sa vina cu oferte tentante, dar este un risc destul de mare ca intre oferta si realitate sa apara ceva diferente.

Pretul

Intr-un final am ajuns si al problema care ne framanta pe toti: pretul echipamentelor. Tentante, preturile mici pot fi o capcana destul de mare. Nu alege nici sa faci investitii care sa faca ravagii in buget, alege performanta si calitatea, iar acestea se vor reflecta si intr-un pret echilibrat, daca vorbim de un furnizor profesionist, cu reputatie si de incredere.

Experienta vasta, portofoliul impresionant de clienti ne permit sa ne consideram unii dintre cei mai profesionisti si completi furnizori de utilaje restaurant, de aceea, daca esti in cautarea performantei si a calitatii, te invitam in magazinul nostru online: lancom.ro.