Cuptorul Houno - partenerul tau in bucatarie!

Intotdeauna ne dorim ceea ce este mai bun pentru afacerea noastra, iar echipamentele cu care lucram sunt cele carora trebuie sa le alocam o atentie deosebita, deoarece de ele depind construirea succesului afacerii noastre. Intr-o bucatarie profesionala rolul cel mai important ii este atribuit cuptorului, fiind elementul cheie, ce desavarseste preparatul. Dar alegerea unui astfel de echipament nu este niciodata usoara, avand in vedere criteriile de care trebuie sa tii cont de fiecare data cand vrei sa faci o astfel de investitie: consum, spatiu, capacitate, etc.

Lancom are pentru tine solutia ideala, cuptorul Houno, ce si-a facut un nume extrem de cunoscut la nivel international, patrunde acum si pe piata din Romania. Cu un design inovator si o tehnologie de ultima generatie, Houno a reusti sa se mentina de-a lungul timpului in topul cuptoarelor profesionale de pe piata echipamentelor horeca.

cuptor Hunno

Cu o varietate de intrebuintari ce-ti stau la dispozitie pentru a dezlantuii imaginatia in bucatarie, cuptoarele Houno sunt tot ce ai nevoie pentru bucataria ta profesionala.

Cuptoarele Houno sunt proiectate sa raspunda unei palete largi de aplicatii in bucatarie, fiind construit pentru coacerea oricarui tip de alimente, fie ca vorbim de feluri principale sau deserturi.

Materialul de inalta calitate din care sunt confectionate cuptoarele nu permite arderea sau supra-coacerea alimentelor, iar tehnologia de ultima generatie pe care o au incorporata permite coacerea perfecta intr-un timp scurt, facilitand astfel munca bucatarului si a personalului din bucatarie.

Tehnologia SmartTouch ce o are la baza, asigura intotdeauna conditiile optime unei coaceri perfecte, fara sa fie nevoie de supraveghere. Mai mult, cuptorul are capacitatea de as asigura singur mentenanta, monitorizand singur consumul energetic, detergentul, aburul sau filtrul de apa. La toate acestea se adauga si functia de auto-curatare, functie foarte utila pentru o bucatarie profesionala, unde timpul este extrem de pretios.

Gratie acestei tehnologii de ultima generatie incorporate, telefonul, tableta sau laptop-ul devin unelte eficiente pentru operarea cuptoarelor. Astfel, poti seta temperatura sau poti pornii cuptorul de oriunde, al orice ora.

Calitatea si perfectiunea, combinate cu lunga si vasta experienta si-a pus amprenta asupra renumelui si imaginii cuptoarelor Houno, devenind de multi ani un nume pe piata cuptoarelor profesionale, construind un vast portofoliu de clienti importanti:

 

 

 

Daca si tu vrei sa faci parte din portofoliul clientilor Houno, atunci te asteptam in magazinul nostru online, unde te asteapta o gama variata de cuptoare Houno, pliate pe nevoile oricarei afaceri. Adu tehnologia in bucataria ta si te vei bucura de un succes garantat al afacerii tale. Lancom, partenerul tau de incredere, are grija de afacerea ta si contribuie, impreuna cu tine, la succesul afacerii tale. Ce mai astepti? Consulta oferta acum!