Echipamente pentru bucatarie calda care iti garanteaza succesul - aparat kebab

Inspirat din oferatanta bucatarie turceasca, renumitul kebab este un deliciu culinar caruia putini conationali reusesc sa ii spuna nu.

Stabilindu-si succesul prin mixul de ingrediente, carnea bine facuta, sosurile speciale si calitatea pitei, kebabul perfect este greu de obtinut daca nu te bazezi pe echipamente pentru bucatarie calda premium. Pentru ca ne dorim sa iti oferim placerea de a vedea priviri pofticioase indreptandu-se spre preparatele realizate in bucataria ta, am pregatit pentru tine, printre altele si un eficient si performant aparat kebab.

Facand parte din completa si profesionala noastra colectie de echipamente HoReCa, performantul aparat kebab pe gaz cu 4 arzatoare, eficientul aparat kebab electric cu 5 arzatoare iti indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate.

Cu structura din otel-inox, arzatoare ce actioneaza independent, prevazute cu plasa de protectie, tepusa ajustabila , valva de siguranta gaz, tavita colectare grasimi reziduale si defectoare de caldura directionale, versatilul aparat kebab pe gaz cu 4 arzatoare este alegerea cu care nu vei da gres.

Daca insa preferi alimentarea electrica, daca vrei un aparat kebab electric cu structura din otel-inox, prevazut cu geam ROBAX, arzatoare ce actioneaza independent si motorasul ce actioneaza tepusa pozitionat in partea inferioara, performantul nostru magazin online de echipamente HoReCa - lancom.ro - este raspunsul.

Caracteristicile tehnice ale colectiei noastre de echipamente HoReCa se cadreaza in cele mai inalte standarde si tocmai de aceea reprezinta una dintre cele mai importante garantii pentru obtinerea performantei in bucataria ta profesionala.

aparat kebab, echipamente profesionale bucatarie calda

In inventarul nostru de echipamente pentru bucatarie calda vei gasi exact acele aparate care sa iti ofere posibilitatea de a-ti dezvolta afacerea, de a adauga noi preparate meniului deja existent sau de perfectionare a celor pe care deja le-ai consacrat.

Te asteptam in magazinul nostru online de echipamente HoReCa – lancom.ro - cu o eficienta colectie de echipamente pentru bucatarie calda, mobilier inox, echipamente carmangerie, utilaje autoservire si multe alte dotari dedicate profesionalizarii, perfectionarii si dezvoltarii bucatariei tale profesionale.