Robot Coupe CL50: Robotul profesional de tăiat legume care face viața mai ușoară în bucătărie!

Robot Coupe este robotul profesional de tăiat legume ideal pentru afacerea dvs! Face o treabă rapidă în felierea legumelor pentru salate, supe, tocănițe, amestecuri și multe altele. De asemenea, este foarte ușor de utilizat: pur și simplu se pun legumele în Robotul Coupe, se selectează setarea de tăiere dorită și el face restul!

Robot Coupe CL50 este un produs arhicunoscut pe piața roboților de bucătărie profesională, care cu siguranță va reprezenta un plus pentru afacerea dvs! Acest mic robot inovator este conceput special pentru a toca legume și face o treabă fantastică în acest sens!

 

robot coupe CL50

 

Robot Coupe - unealta perfectă pentru supa de legume rapidă și ușoară!

O modalitate mai ușoară de a face supă de legume? Nu căutați mai departe de Robotul Coupe, robotul profesional de tăiat legume care vă face viața mai ușoară în bucătărie! Cu ajutorul acestuia, legumele sunt tocate rapid și ușor în bucăți uniforme, ceea ce înseamnă mai puțin timp de pregătire pentru a vă bucura clienții cu o supa delicioasă!

Cu lamele sale ascuțite și motorul său puternic, Robotul Coupe CL50 poate tăia cu ușurință chiar și cele mai dure legume. În plus, capacitatea sa mare vă ajută sa faceți supă pentru mai mulți clienți dintr-o dată! Cu acest robot profesional se poate tăia o cantitate de 50 până la 400 de porții/oră în diferite forme și dimensiuni, optimizând astfel nivelul de lucru și producția. Iar curățarea este simplă – pur și simplu se scoatei capacul și se clătește sub robinet. Mai mult decât atât este compatibil cu 50 discuri, care pot fi utilizate în funcție de cum doriți sa tăiați legumele. Are o viteză de 375 rotații/min, dispune de un sistem de siguranță magnetic și dispozitiv de frânare a motorului, dispozitiv pentru tăiere legume cu evacuarea produsului în interior, dotat cu 2 orificii de alimentare din inox cu formă semilunară (139 cm²) și cilindrică (Ø 58 mm), însă nu are discuri incluse.

 

robot profesional de taiat legume CL50

 

Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru economisirea timpului în bucătăria afacerii dvs, atunci veți îndrăgi Robotul Coupe CL50. Cu funcționarea sa rapidă și ușoară, acesta este un accesoriu perfect pentru bucătăria oricărei afaceri.

Numeroasele beneficii ale deținerii unui tocător de legume Robot Coupe CL50!

Dacă sunteți în căutarea unui mod rapid și ușor de a tăia legumele, atunci Robotul Coupe CL50 este soluția perfectă pentru dumneavoastră! Cu Robot Coupe, puteți prepara mese rapide și sănătoase fără nicio problemă.

Achiziționați un Robot Coupe CL50 pentru afacerea dvs. și vă garantăm că nu veți regreta!

 

 

5 motive pentru care aveții nevoie de un Robot Coupe în bucătăria afacerii dvs!

Acest robot profesioninal de tăiat legume ușurează viața și timpul angajaților dvs, făcând toată munca grea de tăiere în locul lor, astfel încât aceștia să se axeze pe sarcini mai importante. Vă prezentăm 5 motive pentru care aveți nevoie de un Robot Coupe CL50 în bucătăria afacerii dvs:

Economisirea timpului: Robotul Coupe poate tăia de până la 10 ori mai repede decât o persoană, astfel încât angajații dvs. se pot ocupa de alte sarcini în acest timp.

Rezultate perfecte: Lamele Robotului Coupe sunt ascuțite și pot face față oricărei legume, astfel încât veți obține întotdeauna rezultate perfecte, tocate uniform.

Ușor de utilizat: Pur și simplu se pun legumele în tubul de alimentare, iar Robotul Coupe face toată treaba. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la accidentele ce pot aparea în bucătărie.

Ușor de curățat: Lamele robotului și discurile sunt detașabile și se curăță cu apa călduță, iar restul robotului se curăță cu o lavetă umedă.

Productivitate și randament maxim: Deși Robotul Coupe are un preț pe măsură, merită din plin achiziționarea unui astfel de robot în bucătăria profesională pe care o dețineți, fiind considerat cel mai bun din lume, datorită randamentului și productivității maxime pe care o oferă, ajutandu-vă să economisiți timp și bani.

Comandați Robotul Coupe CL50 astăzi și bucurați-vă de inovare când vine vorba de afacerea dvs!

Robotul Coupe CL50 este soluția perfectă pentru orice afacere ce dorește în bucătăria sa un robot profesional de tocat legume. Cu Robot Coupe, se pot tăia rapid și ușor legumele prin simpla apăsare a unui buton, ceea ce face ca pregătirea preparatelor pentu clienții dvs. să fie mult mai ușoară.

Lancom Distribution dă startul bucătăriilor profesionale!