Abatitor | Blast Chiller – Solutia bucatariei profesionale!

Mentinerea calitatilor nutritive ale alimentelor si preparatelor devine o provocare atunci cand vorbim de cantitati mari, lucru des intalnit in bucatariile profesionale ale restaurantelor. Si cum congelarea nu reprezinta o solutie eficienta de mentinere a prospetimii pe termen indelungat, abatitoarele sunt solutia ideala de mentinere in conditii optime a preparatelor, ce intrunesc calitatile unui echipament profesional, special destinat bucatariei profesionale.

 

abatitor | blast chiller

Menite sa evite alterarea rapida a alimentelor si sa previna aparitia bacteriilor, abatitoarele respecta normele internationale de siguranta alimentara, asigurand maximum de igiena. Ceea c e il face extrem de util in bucataria profesionala, este faptul ca asigura pe de-o parte conservarea unei cantitati mari de alimente, avand o capacitate de pana la 16 tavi GN 1/1-65, iar pe de alta parte asigura si un timp indelungat de conservare, comparativ cu clasicul frigider, care asigura doar o conservare de cateva zile. Abatitorul ofera o perioada de conservare ce variaza in functie de alimente astfel:

Carne proaspata:

- porc 30/40 zile

- carne alba 20/25 zile

- miel 30 zile

- carnati 30 zile

- maruntaie 10/12 zile

Peste 7/8 zile:

- salamuri pana la 3 luni

- branza maturata 120 zile

- branza proaspata 30/60 zile

- legume 15/20 zile

Si, mergand tot pe linia de comparatie a abatitorului cu frigiderul, putem adauga si faptul ca abatitorul are incorporata si functia de racire, si cea de congelare, avand o capacitate de racire ce circa 90 de minute, respective 240 de minute in ceea ce priveste procesul de congelare.

Menit sa se plieze exclusiv pe nevoile unei bucatarii profesionale, abatitorul este confectionat doar din otel inoxidabil, avand un termostat programabil cu 4 programe presetate, usa cu sistem de auto-inchidere si sistem de dezghetare automata cu gaz fierbinte.

abatitor profesional

Daca si tu vrei sa beneficiezi de avantajele pe care acest echipament profesional le ofera, fa o vizita in magazinul nostrul online si consulta oferta la toata gama de abatitoare profesionale. Lancom iti pune la dispozitie cele mai bune echipamente profesionale menite sa eficientizeze munca in bucatarie pentru ca tu sa te bucuri de un succes garantat al afacerii tale!