Alege o oala din inox cu potential, pentru o crestere continua a profitului afacerii tale!

O bucatarie profesionala trebuie sa contina echipamente profesionale care garanteaza o calitate impecabila a preparatelor din meniu. Indiferent daca ai de gand sa servesti o ciorba delicioasa clientilor tai sau un ostropel de pui cu cea mai sofisticata aroma, ustensilele folosite in prepararea acestor tipuri de mancare au un aport considerabil in primirea recenziilor pozitive de la vizitatorii restaurantului tau. Sa discutam si despre specialitatile culinare care au nevoie de cele mai bune conditii pentru o gatire optima? Sarmale apetisante in foi de varza sau de vita, ardei umpluti cu o carne tocata extrem de frageda sau o ciulama de ciuperci care iti incanta papilele gustative, toate aceste preparate necesita o grija accentuata pentru o gatire optima.

oale inox

Pentru a te asigura ca afacerea ta are un curs ascensiv iar profitul tau este intr-o continua crestere in orice perioada a anului, Lancom Distribution iti recomanda sa ai in bucataria ta un utilaj extrem de versatil si accesibil ca pret, dar extrem de util in procesele culinare executate zilnic. O oala din metal inoxidabil te va surprinde prin calitate si functionalitate, oferindu-ti posibilitatea de a gati cu spor pe plite electrice, cu inductie, cu suprafata de geam ceramic sau chiar plite pe gaz.
 
Cu un diametru de 20 de centimetri si o capacitate de peste 6 litri, oala inox magnetic este perfecta pentru prepararea diverselor tipuri de preparate, intr-un timp extrem de scurt si cu un consum redus de energie. In plus, acest utilaj profesional asigura o conductivitate termica mai mare cu 35% datorita fundului triplu din dotare, tip sandwich. Astfel, oala are partea de jos formata dintr-un strat rezistent din inox, un strat central din aluminiu si un disc din inox magnetic. Acest lucru determina o rezistenta accentuata la socuri fizice si termice, astfel incat tu sa poti gati cu o productivitate maxima fara sa te ingrijorezi de durabilitatea produselor de bucatarie.
 
Suntem constienti ca este foarte important sa obtii produse culinare cu un gust deosebit si gatite ca la carte, asa ne-am asigurat ca aceasta oala inox realizeaza un transfer optim de caldura in timpul gatirii preparatelor tale. In plus, deoarece este foarte rezistenta la coroziune, ai certitudinea ca vei avea parte de cel mai bun utilaj profesional pe o perioada de timp nedeterminata. De ce ai atat de multe avantaje la achizitionarea unui astfel de echipament pentru bucatarii profesionale? Deoarece inoxul alimentar magnetic are o compozitie speciala, caracteristicile unei oale de acest tip sunt cu adevarat unice!

Daca deja te bucuri de numerosi clienti si iti doresti ca restaurantul tau sa serveasca mult mai repede preparatele delicioase gatite in bucatarie, cea mai buna solutie este sa cumperi o oala inox mult mai incapatoare. Este important sa ai posibilitatea de a gati o cantitate mare de preparate culinare, mai ales in cazurile in care esti gazda unui eveniment special, precum o nunta sau botez.

Achizitioneaza o oala inox din magazinul nostru online si calitatea preparatelor tale va ajunge la un nivel superior, incantand papilele gustative ale clientilor prezenti in restaurantul tau!

oala inox

O oala cu o capacitate de 50 de litri reprezinta elementul cheie in situatiile de criza, cand localul pe care il detii este plin de clienti infometati, nerabdatori sa primeasca preparatele culinare pe care le pregatesti cu atat de multa pasiune in fiecare zi. Realizata din acelasi material performant, aceasta oala inox este garantia unei bucatarii premium, in care miracolele gastronomiei sunt savarsite constant. Astfel, indiferent daca ai de gatit supe cu un gust desavarsit sau o mancare de legume, cu acest tip de echipament poti face orice, indiferent de tipul plitei sau temperatura focului.

Lancom Distribution iti pune la dispozitie echipamente HoReCa profesionale care sa ofere un boost afacerii tale inca de la prima folosire. Indiferent daca ai nevoie de o oala inox de cea mai inalta calitate, linguri servire, razatoare sau alte utilaje de acest tip, in magazinul nostru online poti gasi echipamentele care transforma o bucatarie simpla intr-una premium!