Aluat pufos si delicios, rezultatul utilizarii unui malaxor profesional!

O patiserie se lauda cu preparatele sale aburinzi, dulci sau sarate, de-abia iesite din cuptor. Solicitarile pentru produsele satioase realizate cu un aluat de calitate cresc in fiecare zi, segmentul principal al cumparatorilor fiind reprezentat de persoane care isi doresc o gustare rapida, usor de savurat in timpul programului cotidian incarcat.

Daca te confrunti cu o scadere brusca in numarul clientilor care trec pragul patiseriei tale inseamna ca procesul de preparare al produselor nu mai ofera randamentul optim. Trebuie sa tii constant pasul cu tehnologiile noi si cererile cumparatorilor pentru a avea un succes constant in afacerea ta. Altfel, vei intampina greutati in pregatirea produselor iar servirea clientilor va deveni mult mai anevoioasa, necesitand un timp lung de asteptare si o experienta neplacuta in consumarea diferitelor tipuri de foietaj.

malaxor aluat profesional

Calitatea aluatului are un aport foarte mare in realizarea produselor de patiserie care te fac sa te lingi pe degete. Pentru a raspunde cererilor intr-un timp scurt si a facilita procesul de gatire al celor mai bune preparate, te sfatuim sa achizitionezi un malaxor aluat profesional! Pe langa faptul ca acest echipament iti pune la dispozitie diverse functii care garanteaza o rapiditate in lucru, el este si foarte usor de manevrat si curatat!
Este greu sa prepari peste 10 kilograme de aluat pe cont propriu? Aproape ca regreti ca visul de a deschide o patiserie a devenit realitate, mai ales cand vezi ca se aduna clientii in fata casei de marcat iar preparatele nici macar nu sunt in cuptor! Un malaxor pentru aluat iti poate rezolva problema extrem de rapid! Fiind conceput cu un vas detasabil extrem de incapator, tot procesul de creatie este accelerat iar capul detasabil garanteaza o utilizare optima a aparatului, fara sa depui eforturi considerabile!

Un buton de pauza nu poate lipsi in cazul unui malaxor profesional! La fiecare apasare poti sa iti iei o vacanta de cateva minute, ca apoi sa te intorci cu drag la realizarea produselor ce asigura un profit constant afacerii tale.

Datorita treptelor de viteza cu care este prevazut acest echipament bucatarie, nu esti limitat la gatirea unui singur tip de aluat sau preparat. Astfel, poti umple rafturile patiseriei tale cu zeci de merdenele, foietaje sau croissante cu un aspect incredibil si cu o aroma imbietoare.

Cu o putere de 750 W, acest malaxor poate prepara 12 kilograme de aluat intr-un timp extrem de scurt, oferindu-ti oportunitatea sa pui la dispozitia clientilor o servire excelenta! Iti este frica ca produsele gatite nu se vor vinde si ca acest aparat iti va aduce pierderi? Avand in vedere gustul si mirosul preparatelor si eforturile despuse pentru realizarea celor mai bune merdenele si foietaje, aceasta situatie este imposibila! Clientii tai vor beneficia de calitate la cele mai inalte standarde, rezultand intr-o crestere a cumparatorilor datorita numarului mare de recomandari. In concluzie, produsele tale se vor vinde ca painea calda daca achizitionezi un malaxor aluat!

Vrei sa cresti profitul afacerii tale si sa obtii cel mai pufos si apetisant aluat in patiseria ta? Achizitioneaza echipamente profesionale care sa garanteze o calitate superioara a produselor preparate si sa faciliteze procesul de creatie al celor mai bune gustari! Un malaxor aluat este cheia succesului indiferent daca ai un business de dimensiune mica sau mare, pozitionat central sau la periferia orasului!

Lancom Distribution iti pune la dispozitie o gama larga de echipamente bucatarie profesionale care pot ajuta in atingerea scopurilor ambitioase ale afacerii tale! Chiar daca ai nevoie de un cuptor performant, oale din metal inoxidabil, unitati frigorifice sau alte aparate menite sa accelereze prepararea alimentelor, in magazinul nostru online poti gasi cele mai bune utilaje!Daca iti doresti totusi un echipament cu mai multe functii sau cu alt tip de capacitate, suntem siguri ca vei gasi ceea ce ti se potriveste in sectiunea Malaxoare!