​Cuptorul profesional - ajutorul bucatariei tale

Tehnologia avanseaza continuu, iar bucataria ta trebuie echipata cu cele mai bune aparate pentru rezultate eficiente, dar mai ales pentru mancaruri din ce in ce mai gustoase.

De la cuptorul si aragazul pe gaz clasic, gatitul diverselor feluri de carne si legume a evoluat prin folosirea cuptoarelor profesionale electrice.

Avantajele cuptoarelor electrice fata de cele clasice, sunt: gatirea uniforma, prezenta unui ventilator interior, reglarea temperaturii cu precizie si avertizarea unui cronometru digital care te anunta cand e gata mancarea, pentru a evita arderea acesteia.

cuptor profesional

Chiar daca sunt in continuare cerute de romani, cuptoarele pe gaz nu se mai fabrica in Europa de Vest, iar cuptoarele electrice castiga tot mai mult teren.

Lancom iti pune la dispozitie cele mai noi si inteligente cuptoare care-ti vor usura munca:

1. Cuptorul pentru patiserie

Preparatele din aluat pot fi greu de gatit, mai ales in cuptoarele simple. Aluatul trebuie sa ajunga la o anumita temepratura si consistenta pentru a fi ornat si umplut cu alte ingrediente delicioase.

Pentru aceasta, cuptorul cu convectie pentru patiserie Combi este ajutorul tau.

Acesta beneficiaza de 6 tavi, geam usor de deschis, ventilator cu 2 trepte si control digital ca tu sa obtii cele mai bune placinte, cozonaci sau prajituri.

Prepararea lor cu abur, pastreaza textura aluatului asa cum ti-ai dorit. Tot ce trebuie sa faci e sa le decorezi si prajiturile sunt gata de servit.

2. Cuptorul pentru gastronomie

cuptor gastronomie

Gateste sanatos orice tip de mancare cu un cuptor profesional cu convectie pentru gastronomie.

Anumite feluri de carne cer un tip de coacere mai mare. Carnea de vita si de porc sunt cele mai greu de digerat, de aceea fierberea sau coacerea lor trebuie sa fie facuta ca la carte.

Daca iti doresti alimente suculente cu aroma proprie, atunci poti folosi acest cuptor cu 6 tavi, 40 de moduri de coacere, doua motoare, cu un sistem cu aburi si umidificare directa automata.

Cele mai dificile feluri de mancare si cele mai sofisticate meniuri vor fi gata fara ca tu sa depui vreun efort.

Lasa totul in grija cuptorului cu convectie si el va face minuni.

3. Cuptorul cu microunde profesional

cuptor cu microunde profesional

Un real atu in orice tip de bucatarie, il constituie mancarea calda si incalzirea acesteia fara sa schimbi multe vase, sa te arzi la degete sau sa arzi chiar mancarea respectiva.

Daca inainte, incalzirea mancarii trebuia sa fie mereu in prezenta unui bucatar, acum poti sa-ti vezi linistit de treaba, sa setezi temperatura sau felul alimentului spre a fi incalzit, in noul cuptor cu microunde profesional analogic.

Produs in SUA, cuptorul analogic are toate setarile digitale ca tu sa alegi cu usurinta modul dorit.

produse patiserie

Sistemul sau inteligent te va anunta cand mancarea este gata spre a fi servita, fara sa fie nevoie ca tu sa il opresti.

Magnetronul dispus in interiorul cuptorului va distribui caldura uniform, fara sa amesteci in mancare.

Profita de cele mai bune rezultate cu cele mai eficiente produse care-ti vor imbunatati bucataria si rezultatele culinare.

Oricare ar fi profilul restaurantului tau: pizzerie, patiserie, bucatarie universala, mancarea gatita nu trebui sa-ti lipseasca.

Ofera clientilor tai meniuri gustoase si bine preparate, folosind cuptoarele profesionale de la Lancom, si cu siguranta vei fi apreciat.