Robot Coupe R402 - Mai mult decat un robot de bucatarie!

Echipamentele profesionale sunt menite sa faciliteze munca in bucatarie, iar tehnologia tine pasul cu nevoile bucatariei moderne de a asigura rapiditate in pregatirea preparatelor culinare.

Gama profesionala de roboti de bucatarie de la Robot Coupe este solutia ideala oricarei bucatarii profesionale, deoarece sigura felierea, macinarea, framantarea si omogenizarea mai multor tipuri de alimente, fiind indispensabili bucatariilor mari, unde rapiditatea este esentiala.

Un astfel de echipament, necesar bucatariilor restaurantelor, este robotul profesional R402, un robot profesional de taiat legume, ce functioneaza si pe post de cutter. Este un robot multifunctional, ce asigura o paleta larga de functii, utile in orice bucatarie:

1. Tocare. Carnea tocata este baza mai multor preparate, iar tocarea acesteia necesita timp indelungat. Cu robotul R402 maruntirea carnii se face in cateva secunde, iar treptat se pot adauga condimente pentru aromatizare, astfel incat se obtine un produs finit, gata de gatire.

Robot Coupe R402

2. Maruntire. Asemenea unui grinder, robotul poate sa macine verdeturile, alunele, nucile, migdalele si multe altele.

Robot Coupe R402

3. Omogenizare. Maioneza de casa este delicioasa, insa necesita timp si multa rabdare. Robotul R402 inlatura aceasta problema, fiind capabil de omogenizarea diferitelor aluaturi, sosuri si creme. Este de asemenea, extrem de util pentru supele crema, icre, humus si multe alte preparate din meniul tau.

Robot Coupe R402


4. Razuire. Branzeturile rase sunt parte importanta a multor preparate, iar razuirea acestora necesita timp, mai ales cand vorbim de cantitati mari. Robotul R402 asigura razuirea mai multor tipuri de branzeturi intr-un timp foarte scurt.

5. Feliere. Obtinerea unor felii de rosii perfecte nu mai este o problema cu robotul R402. Robotul asigura o gama larga de taieri, cu ajutorul varietatii de discuri pe care le are compatibile cu robotul: cuburi, julienne, rondele, fideluta, pai si multe altele.

Robot Coupe R402

Asadar, robotul profesional R402 este asistentul perfect al oricarui bucatar! Munca in bucatarie trebuie sa fie usoara, iar echipamentele profesionale sa fie capabile sa asiste bucatarul in procesul de gatire, iar robotul profesional R402 este prezent la fiecare pas. Daca si tu vrei sa te bucuri de eficienta unui astfel de robot profesional, atunci intra pe lancom.ro si cere o oferta de pret! Lancom sustine gatitul inteligent!