Categorii

Tigaie Multifunctionala Antiaderenta AMT Gastroguss ( Germania) 24cm, Inaltime 5cm

Tigaie Multifunctionala Antiaderenta AMT Gastroguss ( Germania) 24cm, Inaltime 5cm

29.31 / buc fara TVA
Facturare in RON la cursul BNR
Cod produs: 524-E
Stoc:
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
2 bucati
Timp livrare:

  Diametru: 24 cm

  Cantitate

  LIVRARE
  RAPIDA

  GARANTIE
  12 LUNI
  RECOMANDA

  Detalii

  Tigaie Multifunctionala Antiaderenta AMT Gastroguss ( Germania) 24cm, Inaltime 5cm prevazuta cu strat anti-coroziv, pentru o protectie optima impotriva detergentilor, a acizilor din legume si fructe.

  • Diametru: 24 cm
  • Inaltime: 5 cm
  • Producator: AMT Germania

  -Maner rezitent la temperaturi de pana la 240 grade Celsius. De aceea tigaile / cratitele AMT pot fi folosite si la prepararea retetelor la cuptor.

  -Strat antiaderent LOTAN (in mai multe straturi). Stratul antiaderent al vaselor AMT este deosebit de rezistent la zgarieturi, datorita formulei speciale LOTAN care sta la baza producerii acestor tigai.

  -Strat foarte gros de aluminiu turnat manual, cu rol in incalzirea foarte rapida si pastrarea caldurii pentru un timp indelungat; turnarea manuala asigura absenta porilor care la alte produse determina indoiri, incovoieri, deformari, astfel incat acest mod de fabricare confera produselor AMT duritate si durabilitate maxime.

  -Strat anti-coroziv, pentru o protectie optima impotriva detergentilor, a acizilor din legume si fructe.

  -Grosimea bazei de 9-10mm asigura pastrarea caldurii pentru un timp deosebit de lung; Incalzirea acesteia este de asemenea foarte rapida, astfel incat eficienta consumului de energie este maxima.

  -Aluminiul turnat manual al vaselor AMT: de 4 ori mai buna transmitere a caldurii fata de fier si de 8 ori mai buna decat in cazul vaselor din otel inoxidabil.

  -Produse robuste, solide, extrem de rezistente, fara PFOA.

  -Extrem de usor de curatat. Se pot chiar introduce la temperaturi chiar ridicate in apa, iar resturile care raman se desprind extrem de usor.

  -Se pot spala in masina de spalat vase, desi si sub jet de apa calda si un strop de detergent lichid.

  -Datorita timpului redus de incalzire (a stratului gros de aluminiu) si gatire, se pastreaza maxim de vitamine si minerale.

  -Produsele AMT au fost supuse celor mai atipice teste, dorind sa demonstreze in felul acesta calitatea superioara fata de alte produse aflate pe piata.

  Specificatii

  Inaltime:
  50 mm
  Diametru:
  240 mm
  Material:
  Aluminiu turnat manual

  Adauga review

  Produse relationate