Bucatarii profesionale echipate premium cu plite cu inductie profesionale

Inspirate din dorintele si nevoile exprimate de bucatarii profesionisti, gama de plite cu inductie profesionale puse la dispozitia ta de Lancom reprezinta garantia performantei si a eficientei.

Daca si tu esti in cautarea unor echipamente si utilaje pentru bucatarii profesionale, cu certitudine cauti solutii premium, care sa iti ofere eficienta, performanta, durabilitate, dar care sa nu insemne o mare risipa de spatiu in bucatarie si de bani, desigur.

In acelasi timp, atunci cand iti desfasori activitatea intr-o bucatarie profesionala, cu siguranta te confrunti cu nevoia de a avea echipamente care sa te ajute sa realizezi preparatele intr-un timp cat mai scurt. Dintre procedeele utilizate pentru prepararea mancarurilor, fierberea este unul care necesita un timp ceva mai indelungat, iar identificarea unei solutii care sa scurteze perioada de fierbere, fara sa pericliteze calitatea preparatului, este mult dorita si asteptata de profesionisti.

plite inductie profesionale, echipamente HoReCa, plite inductie

Intrupand toate aceste cerinte, ce cu ceva timp in urma ar fi putut sa para irealizabile, performantele plite cu inductie profesionale existente in inventarul nostru de echipamente HoReCa sunt raspunsul pe care profesionistii in ale bucatariei il asteptau de foarte multa vreme.

Solutia compacta pentru bucatariile profesionale - plite cu inductie profesionale

Cu dimensiuni reduse - 340 x 440 x 125 mm, respectiv 340 x 445 x 117 mm, eficientele plite cu inductie profesionale pe care ti le punem la dispozitie in magazinul nostru online de echipamente HoReCa, dotate cu timer, display digital cu 10 trepte de putere (500 - 3500 W) si o variatie de 10 nivele de temperatura ce pleaca de la 60 grade si poate ajunge pana la 240 grade C, aceste utile echipamente dedicate bucatariilor profesionale reprezinta, cu certitudine, raspunsul oferit tuturor cerintelor profesionistilor.

Carcasa din inox a plitelor le ofera o rezistenta crescuta la actiunea agentilor chimici si mecanici, posibilitatea de igienizare rapida, dar si un aspect placut.

Oricare este dorinta ta de eficientizare si profesionalizare a activitatii din bucataria profesionala in care iti desfasori activitatea sau pe care o conduci, oricare ar fi cerinta ta de echipamente si utilaje pentru bucatarii profesionale, Lancom este furnizorul tau de incredere.

Lancom.ro – echipamente HoReCa de top, solutii premium pentru tine si afacerea ta.