Ce tip de Robot Coupe este potrivit pentru restaurantul tău!

Robot Coupe este un brand international care produce cei mai performanti roboti pentru  prelucrarea  legumelor si a fructelor. Echipamentele de procesare Robot Coupe se remarca prin eficienta de care dau dovada, fiind potrivite pentru bucatariile profesionale.

Robot Coupe a reusit de-a lungul anilor sa-si largeasca portofoliul cu o gama vasta de procesatoare, pliate perfect pe nevoile fiecarei bucatarii. Scopul acestui articol este de a te ajuta să identifici ce robot de procesare Robot Coupe este potrivit pentru afacerea ta.

Robot Coupe poate fi împărțit în următoarele categorii:

 1. Cuttere
 2. Roboti prelucrare legume
 3. Roboti Combi ( prelucrare+ cutter)
 4. Blixere
 5. Mixere de mana
 6. Storcatoare
 7. Robot  Multifunctional

Deci, ce fac aceste mașini?

 

 1. Robot Coupe Cuttere

cuttere robot coupe

Acesti roboti sunt folositi pentru taierea, tocarea si maruntirea profesionala a alimentelor, fiind extrem de utili in bucatariile profesionale . Un cutter Robot  Coupe este un robot de bucatarie de mare capacitate, furnizat cu o lama „S” folosita pentru tocat grosier sau fin, sosuri, emulsii, framantare, macinare, tocat ierburile sau condimentele. Modelele de mixer Robot Coupe Cutter au coduri precum R2, R3, R4, R4 V.V, R5, R5 V.V & R6.

V.V desemnează acel model cu viteză variabilă.

 1. Roboti prelucrare legume

roboti prelucrare legume robot coupe

Mașinile de pregătire a legumelor Robot Coupe sunt folosite pentru a tăia, felia sau rade alimentele tale.Există peste 50 de discuri disponibile pentru a personaliza tăierea de care aveți nevoie. Mașinile de preparare a legumelor Robot Coupe folosesc coduri precum CL50, CL50 Ultra, CL52, CL55.

Mașinile devin treptat mari în dimensiune și au o capacitate mare de producție.Cea mai comună dimensiune pe care o vindem este modelul  CL50, care este recomandat pentru 50~400 portii/ora, este compatibil cu 50 discuri si are o 1 viteza de 375 rot/min, sistem de siguranta magnetic si dispozitiv de franare a motorului, dispozitiv pentru taiere legume cu evacuarea produsului in interior. Robotul vine  dotat cu 2 orificii de alimentare din inox cu forma semilunara (139 cm²) si cilindrica (Ø 58 mm).

 1. Roboti Combi ( prelucrare+ cutter)

roboti combi robot coupe

Aparatele Robot Coupe Combi sunt roboti profesionali pentru taiat legume, care in acelasi timp au si functie de cutter (esentiala pentru prepararea de sosuri, creme si alte compozitii).Aceste mașini au coduri precum R211XL, R301, R301 Ultra, R401 etc.

 1. Blixere

blixere robot coupe

Blixerul Robot Coupe combina functiile utilizate in doua aparate extrem de cunoscute: blenderele si cutterele. Robotul realizeaza cu usurinta pentru dumneavoastra piureuri lichide, semi lichide, paste. Este un produs remarcabil ce optimizeaza timpul de executie in bucatarii.

Aceste echipamente au coduri precum Blixer 2, Blixer 3, Blixer 4 etc.

 

 1. Mixere de mana

mixere de mana robot coupe

Gama de mixere se imparte in 3 categorii:

- gama MINI - ideală pentru capacități mai mici.

-modelele CMP, care  oferă  aparate compact, ușor de manevrat, concepute pentru a satisface majoritatea nevoilor de catering.

- gama Large MP, ce se potrivește cantitatilor mari și utilizării bucătăriei de producție.

Disponibile în Viteză variabilă  au, de asemenea, si diferite atașamente, cum ar fi teluri.Gama completa de mixere Robot Coupe o gasesti aici.

 1. Storcatoare

storcatoare frcute si legume robot coupe

Storcatoarele Robot Coupe sunt concepute special pentru utilizare intensiva. Storcatoare centrifugale de legume si fructe au in componenta un tub extrem de performant ce inaltura necesitatea impingerii manuale, creand posibilitatea de a procesa cantintati extrem de mari si de cea mai buna calitate de suc fara efort si extrem de simplu.In plus,   storcatorul robot coupe este si usor de curatat.

7.Robot  Multifunctional

robot multifunctional robot cook

Robotul si-a capatat in scurt timp numele de ,,asistentul bucatarului”, devenind indispesabil bucatariilor profesionale.Usor de folosit, extrem de eficient si cu o precizie demna de standardele celor mai pretentiosi chefi, meticulosul asistent are o viteza variabila intre 100 si 3500 de rotatii pe minut, reusind sa transforme orice aliment intr-un preparat delicios.

Lancom are pentru tine o gamă largă de produse Robot Coupe, pliate pe nevoile oricarui tip de afacere. Te invitam la o demonstratie pentru a fi sigur ca alegi echipamentul potrivit afacerii tale.