Aparate de gatit sous vide

Sous-vide este un procedeu de gatire al carnii, prin care alimentul este introdus in pungi de plastic care sunt vidate, iar apoi sunt introduse intr-un recipient cu apa la temperatura mica si constanta. Aceste procedeu ajuta la obtinerea unei fripturi suculente, fara a exista riscul supra-gatirii. Lancom dispune de echipamente profesionale de preparare a carnii prin metoda sous-vide, care cu siguranta se vor bucura de un real succes in randul clientilor tai.

Cod produs: 69085102

Structura otel-inox

516.80 

Fara TVA

Detalii
Cod produs: 69060002

Dimensiuni maxime de gabarit: 130x260x380

646.00 

Fara TVA

Detalii
Cod produs: 69200002

Structura aluminiu anodizat.

676.40 

Fara TVA

Detalii
Cod produs: 69085002

Dimensiuni: 565x360x300 mm

466.64 

Fara TVA

Intreaba stoc

Articole

×